Assisi – Kermes Divani slaapbank

Een unieke slaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat de Assisi italiaanse slaapbank een slaapbank is.

Vanaf € 1.595,00 Vanaf € 1.475,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030065
* Verplichte velden

Assisi italiaanse slaapbank.

Een unieke slaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat de Assisi italiaanse slaapbank een slaapbank is. 4 matrassen leverbaar voor deze bedbank. Door middel van een beweging kunt de slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank. Bij model Assisi bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen.

De buiten maat van de bank met armleuning NR 4 = 202 x 95
De buiten maat van de bank met armleuning NR 7 = 220 x 95

Ook kunt u kiezen bij deze bedbank uit 4 soorten matras.
Standaard is 14 cm dik met een 25KG vulling, 14 cm dik met een 30KG vulling, 14 cm dikke matras met pocketveren of een 17 cm dikke matras. Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 140 cm of 160 cm breed.

Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leer mogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

In de serie Assisi italiaanse slaapbank is ook een hoekslaapbank uitvoering verkrijgbaar.

De Assisi italiaanse slaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Assisi italiaanse slaapbank

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Assisi – Kermes Divani slaapbank
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!