Gatalone - Kermes Divani hoekslaapbank

Een unieke Gatalone hoekslaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een hoekbedbank is.

Vanaf € 2.395,00 Vanaf € 2.160,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030061
* Verplichte velden

Gatalone hoekslaapbank

Een unieke Gatalone hoekslaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een hoekbedbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank. Door middel van een beweging kunt de hoekslaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank.

De Gatalone hoekslaapbank is met een chaise uitgevoerd waardoor het een 3 zits hoekbank is en die is uitgevoerd met een deksel. Onder de Chaiselongue kunt u het beddegoed opbergen. Voor de slaapkussens is er ruimte in de rug van de bank. Bij model Gatalone bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen. Een normale arm van 16 cm dik en een extra smalle van 8 cm dik.

De buiten maat van de bank met armleuning NR 3 = 277 x 155
De buiten maat van de bank met armleuning NR 5 = 259 x 155

Ook kunt u kiezen bij deze hoekbedbank uit 4 soorten matrassen. 12 cm dik met een 21KG vulling,14 cm dik met een extra 30KG vulling, 14 cm dikke matras met Pocket veren en een 17 cm dikke matras met een 25KG vulling. De stof van de matrassen is antibacterieel en de zijkanten zijn extra ademend.

De buitenmaat van de matras is 140x195 of 160x195 cm. Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 160 cm breed. Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

In de serie Gatalone slaapbank is ook een bank uitvoering verkrijgbaar.

De Gatalone hoekslaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Gatalone hoekslaapbank

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Gatalone - Kermes Divani hoekslaapbank
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!