Hoekslaapbanken

Fraaie hoekslaapbank nodig?

Een van de meest bijzondere soorten slaapbanken is de speciale variant hoekslaapbank. Dit type bankbed onderscheidt zich vooral qua grootte van andere uitvoeringen slaapbanken. Zoek je een slaapbank die veel ruimte, comfort en nachtrust garandeert, dan is een van onze hoekslaapbanken in jouw situatie de perfecte oplossing. Hoekbedbanken zijn perfect, omdat ze veel ruimte bieden in de woonkamer. Ook de slaapplekken die onder deze banken zit, is relatief groot. Verder kun je dit type banken uitstekend kwijt in een hoek van de kamer, dus zonder al te veel ruimte te verliezen. Op deze manier maak je dus slim en handig gebruik van het vaak beperkte woonoppervlakte in Nederlandse huizen.

 

Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
 1. Gatalone - Kermes Divani hoekslaapbank
  Vanaf € 2.395,00 Vanaf € 2.195,00
 2. Ferrara - Kermes Divani hoekslaapbank
  Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
 3. Assisi - Kermes Divani hoekslaapbank
  Vanaf € 2.795,00 Vanaf € 2.549,00
 4. Bolsena - Kermes Divani hoekslaapbank
  Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
Filter
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Een hoekslaapbank is geen overbodige luxe

Het kopen van een stijlvolle en grote hoekslaapbank is niet verstandig als je een kleine woonkamer hebt die vol met kasten, stoelen en een grote tafel staat. Heel simpel: omdat de hoekbank uiteraard ook nog uitgeklapt moet kunnen worden als iemand er op wil slapen. Daarvoor heb je, zeker bij een hoekbank, voldoende plek in huis nodig. Houd daar dus rekening mee als je overweegt om dit type slaap bank aan te schaffen. En meet de bankruimte die je hebt, meegerekend het uitklapbare deel, nauwkeurig op. Nieuwsgierig naar onze selectie van mooie hoekslaapbanken? Neem dan gerust een kijkje in het onderstaande overzicht:

Hoekbanken met ‘bedfunctie’, het ultieme loungegevoel

Houd je van een relaxte en ontspannen levensstijl en heb je en woonkamer met voldoende leefruimte? Dan is een bedhoekbank voor jou het ultieme meubelstuk! Hoekslaapbanken zorgen ervoor dat je zowel op de bedbank uitgestrekt kunt relaxen, bijvoorbeeld terwijl je naar en spannende Netflix-serie kijkt. Maar ook de nachtelijke uurtjes voor jou visite of logeergasten aangenaam maakt door een comfortabele slaapplaats tevoorschijn te toveren gedurende de nacht. Multifunctioneel gebruiksgemak en plezier, dat is waar hoekslaapbanken garant voor staan.

Hoe houd je hoekslaapbanken netjes?

Hoekslaapbanken schaffen mensen niet zomaar aan, maar zijn bedoeld om jarenlang mee te gaan. Daarom is regulier onderhoud van deze bankensoort meer dan belangrijk. Wanneer de bank een stoffen bekleding heeft, dan kun je de bank het beste vooraf impregneren met een beschermende spray. Een goede spray helpt om lelijke plekken in het stof te voorkomen. Met name vochtplekken door lekkende koffie of thee kun je op deze manier verhinderen. De rest doe je eenvoudig door de stofzuiger ter hand te nemen en de Innovation slaapbank daarmee goed schoon te houden. Heb je een bank van leer of kunststof materiaal, dan kun je met een vochtdoekje reinigen. Voeg eventueel en lekker ruikend neutraal schoonmaakmiddel toe dat geschikt is om leren materialen te laten glanzen.

Stijlen genoeg voor de kritische slaapbankliefhebber

Een hoekslaapbank kan zowel gebruikt worden voor een wat traditionelere stijl, als ook in een nieuwbouwwoning of luxe villa. Belangrijk is wel dat er voldoende ruimte overblijft om het bankstel uit te trekken en om te vormen tot bed. Houd je van vintage, ook dan kun je ook jouw hart ophalen met onze grote Kermes Divani collectie of een van onze andere varianten uitzoeken. Er is in onze webshop keuze in overvloed. Ook qua kleuren en formaten is er meer dan voldoende keuze in onze brede collectie moderne slaapbanken.

Onze hoekslaapbanken met opbergruimte

Koop je bij ons een strak ontworpen hoekslaapbank, dan heb je ook de optie om te kiezen voor een model met handige opbergruimte. Een extra opbergplek is heel handig, omdat je hierin bijvoorbeeld beddengoed, kussens en andere hanige accessoires kunt opbergen. Ga snel naar onze webshop en zoek jouw droomhoekbank uit. Selecteer op kleur, formaat en matrasdikte en je hebt jouw favoriete hoekslaapbank snel en voordelig in huis! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice!

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!