Splitback Lauge - Innovation Slaapbank

Design Slaapbank van Innovation Living - Splitback Lauge. De Splitback Lauge heeft prachtige noten armen. 

Vanaf € 1.525,00 Vanaf € 1.409,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
500300183221
* Verplichte velden

Splitback Lauge - Innovation Living

De Innovation Slaapbank Splitback Lauge is een moderne slaapbank met een perfecte zit, relax en slaap eigenschappen. Design slaapbank Splitback Lauge van Innovation. Een multi functionele slaapbank serie zeer geschikt voor een kleine ruimte of relax ruimte die is om te bouwen tot een slaapplek.

Moderneslaapbanken.nl bezorgt als Innovation Dealer de door u bestelde InnovationSlaapbank Splitback Lauge gratis door Nederland. Wij leveren de Innovation modellen standaard ongemonteerd maar kunnen deze op locatie monteren tegen een geringe montageprijs (zie bestel opties). Natuurlijk is de eerste of tweede verdieping geen probleem. Voor bezorgen in België rekenen we een kleine meerprijs.

Mail of bel ons ook even voor de acties of kortingen.

Bekijk via deze Link de slaapbank Splitback Lauge afgebeeld in de gewenste stofkeuze.

De Innovation slaapbank Splitback is te zien in Veenendaal in onze showroom

Zeer eenvoudig en snel een slaapplek creëren. Het kan niet anders zijn dat uw kleur en soort stof verkrijgbaar is. De bank is standaard en snel leverbaar in 7 kleuren. Deze bank is in vele combinaties samen te stellen dmv een losse stoel en loungebank.

 Het slaapgedeelte en dus ook het zitgedeelte is uitgevoerd in een comfort pocket spring 12 cm matras met een zeer comfortabele zit en lig comfort. Een foto van het matras, de maten en de stoffen zijn te zien bij de afbeeldingen. Design slaapbank van Deense fabrikaat ontworpen door Per Weiss speciaal voor Innovation.

Matras;

  • Pocket spring
  • 12 cm

De slaapbank Splitback van Innovation is te zien in Veenendaal in onze showroom.

 

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Slaapbank Splitback Lauge 

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Splitback Lauge - Innovation Slaapbank
Jouw rating

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!