Unfurl Lounger - Innovation Living

Slaapbank Unfurl Lounger heeft een bedmaat van 140x200 cm. De rug is verstelbaar in 3 standen. Extra is nog te bestellen een passende Innovation topper of een matras beschermer.

Vanaf € 1.539,00 Vanaf € 1.475,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030011-1
* Verplichte velden

Slaapbank Unfurl Lounger van Innovation Living.

De slaapbank Unfurl Lounger van Innovation Living is een moderne slaapbank met een perfecte zit, relax en slaap eigenschappen. 

De slaapbank is standaard en snel leverbaar in 2 kleuren.

Wij leveren de Unfurl slaapbank gratis door Nederlend en in België tegen een geringe meerprijs. Als bank zit hij geweldig en ook de rug is in 3 standen te zetten. U kunt gewoon zitten, relaxen en slapen!

Moderneslaapbanken.nl bezorgt als Innovation Dealer de door u bestelde Innovation slaapbank Unfurl Lounger gratis door Nederland. Wij leveren de Innovation modellen standaard ongemonteerd maar kunnen deze op locatie monteren tegen een geringe montageprijs (zie bestel opties). Natuurlijk is de eerste of tweede verdieping geen probleem. Voor bezorgen in België rekenen we een kleine meerprijs.

Mail of bel ons ook even voor de acties of kortingen.

Bekijk via deze Link de slaapbank Malloy afgebeeld in de gewenste stofkeuze.

Ook is er een keus in de uitvoering betreft de pootjes. U kunt kiezen uit een donker houten poot of een geborsteld RvS poot. Het slaapgedeelte en dus ook het zitgedeelte is uitgevoerd in een comfort pocket spring 12 cm matras met een zeer comfortabele zit en lig comfort. Een afbeelding van het matras en de diverse pootjes en uiteraard de stoffen zijn te zien onder de sub menu's.

De Unfurl Louncher is van Deense fabrikaat en ontworpen door Andreas Lund speciaal voor Innovation.

De maten van de slaapbank Unfurl lounger van Innovation zijn;

  • breedte 200 cm
  • diepte 95 cm
  • hoogte 81 cm
  • zit hoogte 41 cm
  • bed maat 140 x 200 cm

Matras;

  • Pocket spring
  • 12 cm

De slaapbank Unfurl lounger van Innovation is niet te zien in Veenendaal in onze showroom. Het vergelijkbare model Unfurl is wel te zien in onze showroom. Het verschil is de losse kussens in de rug maar we kunnen het zitcomfort erg goed nabootsen.

Moderneslaapbanken.nl is gespecialiseerd in slaapbanken. We leveren de design slaapbanken bij u thuis en demonstreren het gebruiksgemak uitgebreid na plaatsing. Een slaapbank kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In de showroom kunt u de Innovation slaapbank en hoekslaapbanken uitgebreid zien en proberen. Bij de goedkope slaapbanken en de luxe slaapbanken zijn verschillende matras keuzes mogelijk. Ook voor een eenpersoons slaapbank of tweepersoons slaapbank kunt u bij ons terecht. Bekijk ook gelijk even de diverse slaapbank aanbiedingen. Natuurlijk zijn de zetelbedden ook aanwezig in de showroom in Veenendaal. Unfurl Lounger

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Unfurl Lounger - Innovation Living
Jouw rating

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!