Splitback fauteuil - Innovation Slaapbank

Innovation Living splitback fauteuil. Mooi als fauteuil maar ook bijpassend bij de Splitback slaapbank.

Vanaf € 649,00 Vanaf € 585,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030018-3
* Verplichte velden

Splitback fauteuil.

De Splitback Fauteuil is een ultieme toevoeging aan uw Splitback Slaapbank. Met een handomdaai veranderd u de fauteuil om in een extensie van uw slaapbank. Ook kan de Splitback Fauteuil dienen als een pouffe. Design slaapbank Splitback van Innovation. Een multi functionele slaapbank serie zeer geschikt voor een kleine ruimte of relax ruimte die is om te bouwen tot een slaapplek.

Moderneslaapbanken.nl bezorgt als Innovation Dealer de door u bestelde Innovation Splitback fauteuil gratis door Nederland. Wij leveren de Innovation modellen standaard ongemonteerd maar kunnen deze op locatie monteren tegen een geringe montageprijs (zie bestel opties). Natuurlijk is de eerste of tweede verdieping geen probleem. Voor bezorgen in België rekenen we een kleine meerprijs.

Mail of bel ons ook even voor de acties of kortingen.

Bekijk via deze Link de fauteuil Splitback afgebeeld in de gewenste stofkeuze.

Wij leveren de Innovation modellen standaard ongemonteerd. Wij kunnen deze op locatie monteren tegen een geringe montageprijs (zie bestel opties).

Zeer eenvoudig en snel een slaapplek creëren. Het kan niet anders zijn dat uw kleur en soort stof verkrijgbaar is. De fauteuil is standaard en snel leverbaar in 6 kleuren. Zoals vermeld is de fauteuil een toevoeging aan de Splitback slaapbank.

Er zijn 6 poot uitvoeringen waaruit u kunt kiezen.  Het slaapgedeelte en dus ook het zitgedeelte is uitgevoerd in een comfort pocket spring 12 cm matras met een zeer comfortabele zit en lig comfort. Een foto van het matras, de maten en de stoffen zijn te zien bij de afbeeldingen. Design slaapbank van Deense fabrikaat ontworpen door Per Weiss speciaal voor Innovation.

Matras;

  • Pocket spring
  • 12 cm

De slaapbank Splitback Fauteuil van Innovation is te zien in Veenendaal in onze showroom.

 

We hebben de beschikking over een ruime selectie met goedkopebedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, Calia en Dienne deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Slaapbank Splitback van Innovation

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Splitback fauteuil - Innovation Slaapbank
Jouw rating
 
Andere bekeken ook
Anderen bekeken ook

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!