Matras beschermer - Innovation Living

De Matras beschermer Innovation Living is een gemakkelijk product dat eenvoudig via 4 elestieken om de matras te klemmen is.

Vanaf € 49,00 Vanaf € 34,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
508
* Verplichte velden

Matras beschermer Innovation Living

De Matras beschermer Innovation Living is in 6 maten verkrijgbaar en makklijk op te vouwen tot een klein pakketje in de kast. De Matras beschermer Innovation Living is mooi afgewerkt en kunt u wassen op 60 graden als dat nodig is. Gemakkelijk om de matras te klemmen door 4 elestieken op de hoeken. De beschermer blijft goed op zijn plaats.

De beschikbare maten voor de Matras beschermer Innovation Living zijn:

 • 80 x 200 cm
  90 x 200 cm
  120 x 200 cm
  140 x 200 cm
  150 x 200 cm
  160 x 200 cm

 

De Matras beschermer Innovation Living is te zien in onze showroom in Veenendaal.

 

Moderneslaapbanken.nl is gespecialiseerd in goedkope slaapbanken. We leveren de design slaapbanken bij thuis en demonstreren het gebruiksgemak uitgebreid na plaatsing. Een slaapbank kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In de showroom kunt u de Innovation slaapbank en hoekslaapbanken uitgebreid zien en proberen. Bij de goedkope slaapbanken en de luxe slaapbanken zijn verschillende matras keuzes mogelijk. Ook voor een eenpersoons slaapbank of tweepersoons slaapbank kunt u bij ons terecht. Bekijk ook gelijk even de diverse slaapbank aanbiedingen. Natuurlijk zijn de zetelbedden ook aanwezig in de showroom in Veenendaal. Matrasbeschermer Innovation Living

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Matras beschermer - Innovation Living
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!