Slaapbank Zeal van Innovation

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. Slaapbank Zeal van Innovation is een mooie 1 persoonsslaapbank.

Vanaf € 799,00 Vanaf € 749,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030034
* Verplichte velden

Slaapbank Zeal van Innovation.

Design slaapbank Zeal van Innovation. Een multi functionele slaapbank zeer geschikt voor een kleine ruimte voor de onverwachte blijver na een gezellig samen zijn een slaapplek aan te bieden.

Het kan niet anders zijn dat uw kleur en soort stof verkrijgbaar is. De bank is standaard en snel leverbaar in 6 kleuren. De overige kleuren hebben een langere levertijd. Wij bezorgen de slaapbank Zeal van Innovation gratis door Nederland & België. Als bank zit hij geweldig en de zijkanten zijn in 3 standen te zetten. U kunt gewoon zitten, relaxen en slapen!

Ook is er een keus in de uitvoering betreft de pootjes. U kunt kiezen uit standaard 6 poten of een geborsteld RVS poot. Het slaapgedeelte en dus ook het zitgedeelte is uitgevoerd in een comfort pocket spring 12 cm matras met een zeer comfortabele zit en lig comfort. Een afbeelding van het matras en de diverse pootjes en uiteraard de stoffen zijn te zien onder de sub menu's Design slaapbank van Deense fabrikaat ontworpen door Andreas Lund speciaal voor Innovation.

Wij als enige Innovation Dealer bezorgen de Innovation slaapbank Cubed chrome niet alleen gratis door Nederland maar, monteren de slaapbank ook ter plekke voor een klein bedrag en nemen het verpakkings materiaal weer mee terug. Ook op een verdieping.

Mail of bel ons ook even voor de acties of kortingen.

De maten van de slaapbank Zeal van Innovation zijn;

  • breedte 200 cm
  • breedte met leuning 178 cm
  • diepte 72 cm
  • hoogte 75 cm
  • zit hoogte 38 cm
  • bed maat 70 x 200 cm

Matras;

  • Pocket spring
  • 12 cm

De slaapbank Zeal van Innovation is te zien in Veenendaal in onze showroom.

We hebben de beschikking over een ruime selectie met goedkopebedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, Calia en Dienne deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Slaapbank Zeal van Innovation

 

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Slaapbank Zeal van Innovation
Jouw rating

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!