Bolsena - Kermes Divani hoekslaapbank

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

 

Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030069
* Verplichte velden

Een unieke slaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank. Door middel van een beweging kunt de slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank. De slaapbank is met een chaise uitgevoerd waardoor het een 3-zits hoekbank is en die is uitgevoerd met een deksel. Bij model Bolsena bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen.

De buiten maat van de bank met armleuning NR 4 = 301 x 155
De buiten maat van de bank met armleuning NR 7 = 292 x 155

Ook kunt u kiezen bij deze bedbank uit 3 soorten matras. Standaard is 12 cm dik met een 30KG vulling, matras 12 cm dik met een 35KG vulling en een 18cm dikke matras. Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 160 cm breed. Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

In de serie Bolsena slaapbank is ook een gewone slaapbank uitvoering verkrijgbaar. De hoekslaapbank Bolsena is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Bolsena - Kermes Divani hoekslaapbank
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!