Ferrara - Kermes Divani hoekslaapbank

Ferrara hoekslaapbank van Kermes Divani. Door middel van een beweging kunt de slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank.

 

Vanaf € 2.695,00 Vanaf € 2.595,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030064
* Verplichte velden

Ferrara hoekslaapbank

Ferrara hoekslaapbank van Kermes Divani. Door middel van een beweging kunt de slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank. De Ferrara hoekslaapbank is uitgevoerd met een verstelbare hoofdsteunen. Onder de Chaiselongue is een opbergruimte voor het beddegoed. U kunt de chaise gemakkelijk om hoog tillen. Bij model Ferrara bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen. Een normale arm van 16 cm dik en een extra smalle van 8 cm dik.

De buiten maat van de bank met armleuning NR 3 = 279 x 155
De buiten maat van de bank met armleuning NR 5 = 268 x 155

Ook kunt u kiezen bij deze bedbank uit 3 soorten matrassen. Standaard is 12 cm dik en optie 2 is 18cm dik. U kunt de 12 cm dikke matras ook met een betere 35KG vulling bestellen. Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 160 cm breed. Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

In de serie Ferrara slaapbank is ook een bank uitvoering verkrijgbaar.

De Ferrara hoekslaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Ferrara hoekslaapbank

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Ferrara - Kermes Divani hoekslaapbank
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!