Bolsena – Kermes Divani slaapbank

Een mooie Bolsena Italiaanse slaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank.

Vanaf € 1.649,00 Vanaf € 1.460,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030068
* Verplichte velden

Bolsena Italiaanse slaapbank.

Een mooie Bolsena Italiaanse slaapbank gemaakt in Italië bij de producent Kermes Divani. Je ziet niet dat het een slaapbank is en hij is werkelijk in een handomdraai van bank te veranderen in een slaapbank. Door middel van een beweging kunt de slaapbank omtoveren tot een volwaardig bed. U slaapt op een matras en niet op de zitting van de bank. De Bolsena Italiaanse slaapbank heeft verstelbare hoofdsteunen. Bij model Bolsena bedbank kunt u kiezen uit 2 armleuningen.

De buiten maat van de bank met armleuning NR 4 = 220 x 95
De buiten maat van de bank met armleuning NR 7 = 202 x 95

Ook kunt u kiezen bij deze bedbank uit 3 soorten matras. Standaard is 14 cm dik met een 30KG vulling, 12 cm dik met een 35KG vulling en een optie 3 is 18cm dik. Als extra optie kunt u nog kiezen voor een matras van 160 cm breed. Bij de afbeeldingen vind u alle stof en leermogelijk heden. In onze showroom zijn alle stalen aanwezig. De hoofdkussens kunt u opbergen in de bank en komen te voorschijn als u hem open klapt.

In de serie Ferrara slaapbank is ook een hoekslaapbank uitvoering verkrijgbaar.

De Bolsena Italiaanse slaapbank is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken. Bolsena slaapbank

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Bolsena – Kermes Divani slaapbank
Jouw rating
 
Anderen bekeken ook

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!