Sigmund - Innovation Slaapbank

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het bedbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken en bedbanken van Kermes Divani, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Vanaf € 1.249,00 Vanaf € 1.189,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030016
* Verplichte velden

Design slaapbank Sigmund van Innovation. Een moderne 2 persoons-slaapbank van Innovation met een perfecte zit, relax en slaap eigenschappen. Een multi functionele slaapbank zeer geschikt voor een kleine ruimte voor de onverwachte blijver na een gezellig samen zijn een slaapplek aan te bieden. Wij bezorgen de Sigmund slaapbank van Innovation gratis door Nederland en België.

Deze bank is ook als 2 persoons te wijzigen.Het kan niet anders zijn dat uw kleur en soort stof verkrijgbaar is. De bank is standaard en snel leverbaar in 2 stoffen. (538 en 540). De poten kunnen worden uitgevoerd in een aluminium of in blank gelakt eiken. Het slaapgedeelte en dus ook het zitgedeelte is uitgevoerd in een comfort pocket spring 12 cm matras met een zeer comfortabele zit en lig comfort. Een afbeelding van het matras en de stoffen zijn te zien bij de foto's. Design slaapbank van Deense fabrikaat ontworpen door Per Weiss speciaal voor Innovation.

De slaapbank Sigmund van Innovation is tijdelijk niet te zien in Veenendaal in onze showroom.

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Sigmund - Innovation Slaapbank
Jouw rating
 
WebForms Professional Edition license number is not valid for store domain.
Anderen bekeken ook

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!