Slaapbank Unfurl van Innovation

Moderne Slaapbanken is dé specialist wanneer het om comfortabele slaapbanken gaat. De slaapbank Unfurl van Innovation is een strakke, moderne slaabank met een bed van 120x200 cm. De rug is verstelbaar in 3 standen.

Vanaf € 1.195,00 Vanaf € 998,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50030011
* Verplichte velden

Slaapbank Unfurl van Innovation.

De slaapbank Unfurl van Innovation is een moderne slaapbank met een perfecte zit, relax en slaap eigenschappen. Design slaapbank Unfurl van Innovation. Een multi functionele slaapbank zeer geschikt voor een kleine ruimte voor de onverwachte blijver na een gezellig samen zijn een slaapplek aan te bieden.

Het kan niet anders zijn dat uw kleur en soort stof verkrijgbaar is. De bank is standaard en snel leverbaar in 3 kleuren. Wij leveren de Unfurl slaapbank gratis door Nederlend en in België tegen een geringe meerprijs. Als bank zit hij geweldig en ook de rug is in 3 standen te zetten. U kunt gewoon zitten, relaxen en slapen!

Wij als enige Innovation Dealer bezorgen de slaapbank Unfurl van Innovation niet alleen gratis door Nederland maar, monteren de slaapbank ook ter plekke voor een klein bedrag en nemen het verpakkings materiaal weer mee terug. Ook op een verdieping.

Mail of bel ons ook even voor de acties of kortingen.

Ook is er een keus in de uitvoering betreft de pootjes. U kunt kiezen uit een donker houten poot of een geborsteld RvS poot. Het slaapgedeelte en dus ook het zitgedeelte is uitgevoerd in een comfort pocket spring 12 cm matras met een zeer comfortabele zit en lig comfort. Een afbeelding van het matras en de diverse pootjes en uiteraard de stoffen zijn te zien onder de sub menu's.

Design slaapbank van Deense fabrikaat ontworpen door Andreas Lund speciaal voor Innovation.

De maten van de slaapbank Unfurl van Innovation zijn;

  • breedte 200 cm
  • diepte 95 cm
  • hoogte 81 cm
  • zit hoogte 41 cm
  • bed maat 120 x 200 cm

Matras;

  • Pocket spring
  • 12 cm

De slaapbank Unfurl van Innovation is te zien in Veenendaal in onze showroom.

Moderneslaapbanken.nl is dé specialist wanneer het om slaapbanken gaat. We hebben de beschikking over een ruime selectie met bedbanken waarmee je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats creëert. Het slaapbank assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit Innovation slaapbanken, deze banken staan ook bekend als dé design slaapbanken of luxe slaapbanken.

Het slaapbanken en zetelbedden assortiment bevat voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een eenpersoons slaapbank? Dan heb je een mooie selectie om uit te kunnen kiezen. Het assortiment bevat ook een groot aantal tweepersoons slaapbanken. Ideaal om overdag heerlijk op te zitten en 's nachts lekker op te slapen. Moderne Meubels is wezenlijk waar de plek om een goedkope slaapbank te kopen. Slaapbank Unfurl van Innovation

 

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Slaapbank Unfurl van Innovation
Jouw rating

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!