Slaapbank Italia

Onze Slaapbank Italia is heel erg scherp geprijsd. U kunt hem veranderen van bank naar een bed van 140x200 cm. U kunt hem ook gebruiken als 1 persoonsbed natuurlijk met de slaapmaat van 70x200 cm.

 

 

✅Extra goed geprijsd. ✅ Gespreid of aanbetalen betalen mogelijk. ✅ Uitstekend slaap en zitcomfort.

 

 

 

Vanaf € 695,00 Vanaf € 599,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
50032105-2321-1
* Verplichte velden

Slaapbank Italia.

Onze scherp geprijsde slaapbank Italia is een mooie slaapbank en heel erg makkelijk in gebruik. De Slaapbank Italia heeft als u de bank uitklapt een bed van 140 x 200 cm. Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor een uniek hefboom systeem (zie foto's) zorgt er voor dat hij heel makelijk is te bedienen, het kost geen moeite. 
De slaapbank is voorzien van binnenveren en heeft daardoor een goed zit en slaapcomfort.

In de showroom is nog een veelvoud aanwezig van de stoffen die op de slaapbank Italia kunnen. De website geeft maar een paar mogelijk heden aan.

De slaapbank word geleverd met de 2 grote losse rugkussens en de 2 kleine sier kussens. Bij het openklappen van het bed kunt u bij de opbergruimte erg gemakkelijk voor uw bedegoed en eventuele extra kussens.

De buitenmaat van de slaapbank is 200 cm breed, 90 cm diep en 80 cm hoog.

In de showroom is de slaapbank Italia aanwezig om uit te proberen.

 

Moderneslaapbanken.nl is gespecialiseerd in goedkope slaapbanken. We leveren de design slaapbanken bij thuis en demonstreren het gebruiksgemak uitgebreid na plaatsing. Een slaapbank kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In de showroom kunt u de Innovation slaapbank en hoekslaapbanken uitgebreid zien en proberen. Bij de goedkope slaapbanken en de luxe slaapbanken zijn verschillende matras keuzes mogelijk. Ook voor een eenpersoons slaapbank of tweepersoons slaapbank kunt u bij ons terecht. Bekijk ook gelijk even de diverse slaapbank aanbiedingen. Natuurlijk zijn de zetelbedden ook aanwezig in de showroom. Ook hebben we natuurlijk diverse slaap fauteuils op de website en in de showroom. Slaapbank Italia

Schrijf je eigen review
Je beoordeelt:Slaapbank Italia
Jouw rating
 

DESKUNDIG OF PERSOONLIJK ADVIES NODIG? KOM PROEFZITTEN!